Cautare

1022 de rezultate pentru "cis automotive cable srl" (3.13 secunde)
Geoana a vorbit despre extinderea Parcului la numai cateva zile dupa ce un potential furnizor de caroserii pentru Ford, Kirchhoff Automotive, a renuntat la investitia de la Craiova, unde urma sa deschida o fabrica si sa angajeze 250 de oameni.
Best New Consumer Electronic Product of the Year, Piano Wizard, Best New Automotive Product of the Year, Tow truck in the box , Best New Product of the Year, Stick Sheets , Largest Independent Film Distribution, Deal of the Year, The King, Impello Films, David Stanley, Best New Children’s Product of the Year, a Best Seling Books, Lisa Nichols, No Matter What;
Best New Consumer Electronic Product of the Year, Piano Wizard, Best New Automotive Product of the Year, Tow truck in the box , Best New Product of the Year, Stick Sheets , Largest Independent Film Distribution, Deal of the Year, The King, Impello Films, David Stanley, Best New Children’s Product of the Year, a Best Seling Books, Lisa Nichols, No Matter What;
Trustul media proprietar al canalelor de televiziune AUTOMOTIVE CHANNEL, HABITAT TV si ESTETIK TV, anunta incheierea primei etape de implementare tehnologica a celor trei canale de televiziune, prin inceperea emisiei folosind tehnologia de tip "video streaming".
Ar putea fi vorba despre Rochling Automotive Italia - producator de componente din plastic pentru autoturisme, care a ofertat mai intai pentru Parcul Industrial Craiova.
Printre nou-veniti se numara compania Automotive Trading Services (ATS), detinuta de fostul premier Calin Popescu Tariceanu, nimeni altul decat cel care a negociat cu americanii de la Ford, pe vremea cand era oficial al statului roman, preluarea fostei uzine Daewoo din Craiova.
Grupul suedez IAC deschide fabrica la Bals Cel mai probabil, Grupul IAC (International Automotive Components) din Suedia va deschide operatiuni de productie la Bals, in judetul Olt, la 20 de kilometri de Craiova, unde ar fi cumparat deja 5,5 hectare de teren.
Si incasarile vor fi si mai mari pentru ca saptamana viitoare inca un furnizor Ford, Kirchhoff Automotive, isi deschide fabrica de la Craiova si angajeaza 200 de persoane", a precizat Eugen Calinoiu.
Despre Policolor Policolor, producator de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in Romania, ofera solutii si produse pentru decorarea si finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur si Silverpol - in cadrul Policolor Automotive si produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitati aflate in cadrul Policolor Industrial Coatings.
Astfel, in toamna anului 2003, la comanda lui Ciocan, Moldovan l-a arestat pe omul de afaceri Dumitru Pop, patronul SC Cabrio SRL Satu Mare, pentru un trafic de influenta care nu prea sta in picioare, dovada ca Pop a fost pus ulterior in libertate de instanta de judecata.
Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune. ... 293006/2006, SC Ferma Mixta SRL Dorobantu il acuza pe Nicolae Marghiol de inselaciune potrivit art.
Valoarea acestora este modica, insa, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, documentele ar fi fost folosite de catre Nicolae Mischie pentru a demonstra conducerii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala ca SMANIC SRL are activitate.
Alexandru Crisan tatal si fiul, in calitate de patroni ai firmei ALEXANDER CO SRL din Brasov, au incheiat in luna iulie a anului 2004 trei contracte cu firma TECH SAFETY din Tirgu Jiu, prin care achizitionau marfa in valoare de peste 6,1 miliarde de lei, obligindu-se sa o achite prin file cec.
Dar, atata timp cat situatia din Orientul Mijlociu nu se va calma, trend-ul de crestere a cotatiilor va continua in mod sigur" - afirma Dan Berendel, trader international si proprietar al S.C.Master Chem Oil SRL, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti romani in domeniul analizei pietelor titeiului.
Desi nu a descoperit nici o ilegalitate in felul in care isi desfasoara activitatea SC Euro Schipping Services SRL, firma infiintata de Mircea Banias si unde Corneliu Mironescu, tatal deputatului, detine actualmente parti sociale, Vasile Francu s-a erijat in lupul moralist, fluturand un dosar stufos cu presupuse probe de ilegalitati...morale.
"A uitat, de asemenea, sa treaca si multele firme ale sale (SC Parky SRL, RMC, SC Jiul Craiova) sau ale familiei sale (Vaber Invest Grup, Piscine Solara SRL, La Birotique&Co SRL)", a mai spus Vasilescu.
Pentru ca la "usa" podului in care s-au desfasurat in cursul zilei de vineri, 31 martie a.c., ostilitatile unei noi sedinte de Consiliu Local Eforie se aflau angajatii Utilserv SRL, consilierii au decis sa nu inceapa cu punctul 1 de pe ordinea de zi, ci cu punctele 10, 11 si 12.
Pana acum, de rezervarea biletelor de avion si de cazarea deputatilor in strainatate se ocupa firma Danco Pro Communication SRL, serviciile acesteia fiind de multe ori criticate de catre parlamentari.
In aceasta luna, uimitor, primaria a reusit sa obtina de la SC CORAL IMPEX SRL Ploiesti un pret de 50.000 de lei/mp la capitolul deratizare. ... Au ramas astfel SC CORAL IMPEX SRL si SC DERATON Timisoara.
Potrivit unui memorandum intern, analizat de conducerea Camerei, la licitatie au depus oferte doua societati comerciale - Danco Pro Comunication SRL (firma care s-a ocupat pana acum de transportul si cazarea deputatilor in deplasarile in strainatate) si Tudor Turism&Tour SRL.
google-analytics.com